Dansk flagDansk
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

Om Vestergaard & Co

Vestergaard & Co er et full-service e-learning bureau med kompetencer indenfor næsten alle grene af e-learning. Spørg os, hvis I har et behov for e-learning - vi elsker nye udfordringer!

Rene_Vestergaard

Bureauchef René Vestergaard

 

"Hos Vestergaard & Co brænder vi for e-learning og vil gerne give endnu flere virksomheder mulighed for at spare tid og penge samtidig med, at de opkvalificerer medarbejderne på en effektiv, sjov og involverende måde.

Vi kommer hele vejen rundt om e-learning. Vi yder konsulentbistand ved valg af e-learning strategi og køb af LMS. Vi specialudvikler e-learning kurser i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og tilbyder en bred vifte af færdigudviklede standardkurser til markedets bedste priser. Vi lærer gerne fra os og tilbyder undervisning, hvis I ønsker at være uafhængige.

Vestergaard & Co er fleksible og tilretter kurser og undervisning efter virksomhedens ønsker og behov - altid med afsæt i en høj grad af faglighed. Vi har mange års erfaring med e-learning og udvikler innovative og involverende kurser til glæde for vores mange kunder - store som små."

 

2019 sluttede rigtig godt for Vestergaard & Co. CV Magazine har kåret os som bedste "Employee eLearning Solutions Provider 2019". Det er vi naturligvis overordentlig stolte over. 
Tusind tak til vores fantastiske kunder, som tillader os at producere fantastisk e-learning til glæde for især de mange kursister. 

Vores kompetencer

Hos Vestergaard & Co har vi kompetencer indenfor næsten alle afkroge af e-learning

 • 100%

  Storyboarding

  Vores Instructional Designers hjælper med at formidle jeres budskaber på bedst mulige måde via e-learning.
 • 100%

  Kursusproduktion

  Vi producerer e-learning kurserne for jer fra A-Z.
 • 100%

  Undervisning

  Vi uddanner jer, så I selv kan producere lækre e-learning kurser.
 • 100%

  LMS

  Docebo LMS til administration af kursister og kurser.

Fakta og tal

Disse tal siger lidt om vores erfaring

icon prikker icon prikker

0

år

Vestergaard & Co er grundlagt i 2005, så vi har mange år og projekter bag os, men er stadig i front udviklingsmæssigt
icon smiley icon smiley

0

Kunder

Med over 200 kunder af forskellig størrelse gennem årene, har vi hjulpet rigtig mange med at træne deres medarbejdere vha. e-learning
icon pokal icon pokal

0

Kursister

Det er svært at sætte nøjagtig tal på, hvor mange der har taget e-learning kurser, vi har været involveret i, men tallet er med sikkerhed højere end det nævnte

Et udpluk af vores kunder

Vi har mange gode referencer - her er nogle få af dem