Dansk flagDansk
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

E-learning kursusproduktion

Produktion af skræddersyede e-learning kurser

SPAR både tid og ressourcer

Vestergaard & Co producerer og udvikler skræddersyede e-learning kurser, der matcher virksomhedens kultur, ønsker og behov - til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi har en god forretningsforståelse koblet med et bredt kendskab til læringsprocesser og mange års erfaring med e-learning. Derfor kan vi rådgive om jeres nye e-learning strategi og udvikle e-learning kurser, der tilgodeser jeres specifikke ønsker.

 

E-learning der passer til virksomhedens behov for læring og kompetenceudvikling

Udvikling og design sker i tæt samarbejde med jer, så kurserne tilpasses jeres medarbejdere og organisationens tone og strategi helt skarp. Vi er fleksible og har et gennemarbejdet arbejdsflow i vores projekter, så de altid styres sikkert i mål i samarbejde med jeres egne undervisere og faglige eksperter - det er e-learning, der virker!

 e-learning kursus produktion

Effektiv e-learning er:
Underholdende, inspirerende, informerende, overbevisende og med et højt udbytte af læring.

 

Vestergaard & Co er også udbyder af standard kurser indenfor flere brancher. f.eks.

Lær sprog online

 

Kursus for elektrikere

 

Kursus i fødevarehygiejne

Hvad er e-learning?

Giv dine medarbejdere mulighed for at deltage i e-learning kurser og uddanne sig i eget tempo når som helst på døgnet. E-learning er fjernundervisning med muligheder på stort set alle digitale medier, og uddannelsesteknologi der rundes af med delmålskontrol og digitale tests.

Næsten uanset hvad medarbejderne måtte have brug for at lære, er e-learning en effektiv og fleksibel løsning til at sikre, at medarbejderne når det ønskede kompetenceniveau.
E-learning kurserne kan indeholde undervisningsstøtte i form af reviews, forum, feedback, support og faq.

 

Produktion af e-learning

Storyboards (manuskripter) til kurserne kan vores instructional designers hjælpe med at udarbejde. Det sikrer, at kurserne indeholder det rette faglige indhold og præsenteres på den bedst tænkelige måde i forhold til læringsstile og pædagogiske principper.

Grafik, layout og opsætning af kurset står vores content developers for, så kurset bliver indbydende og lækkert.

Lyd og video leverer vi også - produceret af professionelle speakere/videofolk og med professionelt udstyr. 

E-learning kurser fra Vestergaard & Co er kreative og moderne. Vi benytter alle de features, som gør e-learning spændende og involverende. Det kan være speak, animationer, tegninger, film, spil osv.
Kurserne indeholder oftest både guides, facts, eksempler og beregninger som er med til at understøtte læringen.

E-elearning kurserne opdeles i afsnit og/eller moduler, som kan indeholde delmål og være en naturlig opdeling ved kurser som enten varer flere dage, eller indeholder delvis live undervisning, workshops eller konferencer.

Vestergaard & Co har erfarne og dygtige specialister inden for alle områder, så I altid er sikret innovative løsninger.

 

Teknik

Alle kurser kan udvikles i HTML5 og/eller Flash software og er SCORM /TinCan kompatible. SCORM og TinCan (xAPI) er standarderne indenfor e-learning, der gør, at kurserne kan benyttes i et LMS (Learning Management System). Kurserne kan også produceres som responsive e-learning, så de kan afvikles på forskellige devices og systemer. Eksempelvis desktop PC, tablet eller smartphone og via forskellige browsere og operativsystemer - inklusiv Apple's iOS enheder.

 

Cases

PostNord Transport af farligt gods e-learning kursus