Dansk
Dansk English Svenska
+45 98510030

Persondatapolitik (GDPR)

Vestergaard & Co's persondatapolitik

Hvilke data indsamler vi?

Når du, din arbejdsgiver eller kommune køber et kursus, tilmelder dig en af vores workshops eller nyhedsbrev, gives der samtidig samtykke til, at vi indsamler og registerer følgende data (ofte registereres kun en del af disse oplysninger):

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato
  • Medarbejdernr./initialer hos arbejdsgiver
  • Arbejdsgiver eller jobcenter
  • Uddannelsesniveau

Data indsamles uanset om man bestiller via telefon, mail eller webshop. Data er nødvendig for korrekt registrering i vores uddannelsesplatform til brug for generering af certifikater, rapportering og dokumentation.

Bestiller du via vores webshop kan det oplyses at website er sikret via https for at beskytte data bedst muligt.

 

Hvorfor er data nødvendige og hvad bruger vi dem til?

Vi bruger dine oplysninger til at kunne komme i kontakt med dig som kursist. Vi bruger også dine personoplysninger til oprettelse af adgang, bestilling af kursusmateriale, kursusbeviser/certifikater, samt rapportering og dokumentation for deltagelse/bestået kursus.

Data bruges evt. også til fakturering, fremtidig kontakt eller opfølgning på kursusaktivitet, udløbne certificeringer og evt. relevante nyheder.

Som kursist får du typisk adgang til ”Vesco Academy”. Dér får du adgang til eventuelle online kurser og andet materiale. Vi registrerer din aktivitet. Dette gøres for at kunne dokumentere om et kursus er blevet gennemført og bestået.

Dele af dine oplysninger og aktivitet bliver også brugt, når vi fremsender rapporter til din evt. arbejdsgiver samt ved fakturering.

Vi sælger ikke dine oplysninger til 3. part og udleverer dem ikke til andre end godkendte samarbejdspartnere.

Vi gemmer typisk dine oplysninger i min. 5 år, således at vi har mulighed for, at sammenholde din kursusaktivitet med faktureringer til dig selv, din arbejdsgiver eller jobcenter. Dette gør vi i forhold til bogføringsloven, som kræver at denne form for dokumentation opbevares i min. 5 år.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med kontrolleret og begrænset adgang. Disse er placeret i kontrollerede faciliteter. Papirdokumentation med personoplysninger er opbevaret i aflåste lokaler med kontrolleret adgang.

Som kursist skal du vide, at det udelukkende er vores kursusadministratorer, økonomipersonale, udvalgte IT-medarbejdere samt evt. kursusadministratorer hos din arbejdsgiver, der har adgang til dine oplysninger.

Såfremt 3. part har adgang til dine oplysninger har vi indhentet fortrolighedserklæring fra dem eller indgået en databehandleraftale med dem, for at sikre at dine oplysninger opbevares fortroligt jf. gældende lov.

Vi kan dog aldrig garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internet/mails. Det betyder, at der altid vil være en meget lille risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær derfor opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Skulle det ske, at Vestergaard & Co ApS bliver udsat for et hackerangreb eller på anden måde mister kontrollen over de personoplysninger, vi behandler, anmeldes dette til Datatilsynet og de implicerede parter informeres herom.

 

Når dine oplysninger slettes

Såfremt du ønsker dine oplysninger slettet før tid, beder vi dig kontakte os på telefon 98 51 00 30 eller mail info@vesco.dk. Du skal være opmærksom på at nogle oplysninger først kan slettes efter 5 år, grundet bogføringsloven. Bogføringsloven står over loven om persondata. Oplysninger, som ikke er omfattet af bogføringsloven, kan vi anonymisere og/eller slette.

Når dine oplysninger slettes efter min. 5 år gør vi følgende:

  • Alle elektroniske oplysninger slettes direkte fra vore arkiver og servere.
  • Alle oplysninger i papirform makuleres.