Dansk flagDansk
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

Elucidat reseller Skandinavien

Vestergaard og Co har netop fået forhandlingen af Elucidat i hele Skandinavien.  Elucidat er et banebrydende cloud baseret forfatterværktøj, der selvfølgelig overholder både SCORM og xAPI (TinCan) standarderne.

elucidat e-learning forfatterværktøj

Med Elucidat kan du lave responsiv HTML5 e-learning kurser i én proces. Dvs. at du ikke skal lave flere versioner af samme kursus for at anvende det på hhv. tablet, smartphone og PC. Elucidat sparer dig derfor for en masse tid til at lave et kursus tilgængelig på flere devices.

 

Elucidat er som tidligere nævnt et rent cloudbaseret forfatterværktøj. Dette betyder at du kan logge på uanset hvor du er i verden -Uden at skulle installere noget på computeren. Er I flere udviklere, der arbejder på samme projekt er dette også muligt med Elucidat. I kan således dele projekter, elementer mv. og kommunikere med hinanden direkte i projekterne gennem hele projektfasen.

Inden længe kan Elucidat også intrigeres med Docebo.

Elucidat er selvfølgelig utrolig let at lære at bruge og at arbejde med i jeres daglige produktioner. Med i licensen er endvidere en række themes (temaer), så man hurtigt kan komme i gang med at lave e-learning. Themes kan let customiseres så de passer til jeres design guidelines.

 

Kontakt os hos Vestergaard & Co for nærmere spørgsmål, priser eller en demo af produktet.

Du kan også se en lille video om programmet og læs mere på Elucidats hjemmeside

Posted by Mette Nielsen

Key Account Manager / Training Specialist

0 Comments: