Dansk flagDansk
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

Kursus i fødevarehygiejne online

kursus i fødevarehygiejne

Arbejder man i en fødevarevirksomhed i Danmark, så er det et krav, at man er instrueret eller har fået uddannelse i fødevarehygiejne og fødevaresikkerhed.

Uddannelsen skal stå i rimeligt forhold til det arbejde man udfører, og man skal have fået uddannelsen senest på første ansættelsesdag.

Vestergaard & Co gør det nu let at overholde lovgivningen. Via vores nye online kursus i fødevarehygiejne, kommer man rundt om alle relevante områder indenfor fødevarehygiejne. Efter kurset vil man kunne udskrive et certifikat, som bevis på gennemførelse.

Normalprisen er kr. 495+moms, men indtil 31. juli, 2016 kører vi introtilbud, så du kan erhverve kurset til kr. 350+moms!! Køb det i vores webshop.

Læs mere om kurset her.

Rene Vestergaard

Posted by Rene Vestergaard

Rene Vestergaard er indehaver og daglig leder i Vestergaard & Co. Han har beskæftiget sig med e-learning i en lang årrække og hjulpet mange store og små organisationer i hele Skandinavien med e-learning. Udover at rådgive om generel brug af e-learning, er Rene også Danmarks mest anvendte træner i Adobe Captivate ligesom han er ekspert i Articulate Storyline, Docebo Learning Management System og generel instructional design.

0 Comments:

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *