Dansk flagDansk
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

Docebo ver. 6.9 lanceret

I disse dage udrulles den nye version af Docebo (version 6.9) til vores kunder. Der er masser af banebrydende nye funktioner, hvilket gør denne opdatering til den største Docebo nogensinde har lanceret.

Her følger en kort oversigt og beskrivelse af de nye funktioner:

 • Coach & Share (kun tilgængelig for Enterprise kunder) - dette er to kæmpe nye moduler, som muliggør at at brugerne kan stille spørgsmål til eksperter og at brugerne selv kan uploade viden til en vidensdatabase og dermed dele den med kollegaerne. Der er masser af muligheder med disse nye apps, som gør at vidensdeling og læring på tværs af organisationen kan forbedres kraftigt. De nye apps understøtter således læringsmodellen kaldet 70:20:10 som er meget respekteret indenfor læring.
 • Mobile apps (gratis apps tilgængelig for alle kunder) - nu kan brugerne tilgå deres kurser via apps i stedet for blot via mobil browser. De mobile apps fås både til iOS og Android.
 • Central Learning Object Repository (gratis app tilgængelig for alle kunder) - Centralisering af læringsobjekter, så de kan bruges på tværs af mange kurser og derved kun skal vedligeholdes/opdateres ét sted.
 • Channels - En ny "Netflix inspireret" visning af content overfor brugerne. De får således en "kanal" som indeholder forskellige typer af læringsmateriale såsom kurser, videoer eller dokumenter. Channels skal på sigt erstatte den funktion som i dag hedder "Labels". I version 6.9 eksisterer begge funktioner dog sideløbende.
 • Gamification Reward Marketplace (opdatering af den betalende app "Gamification") - brugerne kan nu optjene point/mønter, som de så kan bruge i markedspladsen på forskellige "rewards" som administratoren kan oprette og vælge hvor mange mønter den pågældende reward skal koste.
 • Nye webconference integrationer - Du kan nu integrere Docebo med de to webinarløsninger - Blue Jeans og Zoom.us.
 • Forbedringer til eksisterende webconference integrationer - Nu kan superadmin tilføje en optagelse til et webinar, en webinar session kan løbe over flere dage, forbedringer til GoToMeeting integrationen samt til WebEx integrationen.
 • Background Jobs (gratis forbedring for alle kunder) - Nu kan du sætte store jobs såsom csv brugerupload til at blive udført selvom du logger ud af platformen eller laver andre ting.
 • Integration med Lectora forfatterværktøj - Nu kan du integrere Lectora via den såkaldte PENS standard til Docebo's nye Central Learning Object Repository og derved lette vedligeholdelsen af Lectora kurser i Docebo.
 • PENS support - PENS står for Package Exchange Notification System og er en standard, hvormed visse forfatterværktøjer kan opdatere kurser automatisk til dit Docebo LMS.
 • Video embedding - Nu kan du også embedde videoer fra YouTube, Vimeo eller Wistia i dine kurser.
 • Salesforce integration opdateret
 • Stripe/Alipay - Integration med Alipay som er en populær online betalingsløsning i Kina bl.a.
 • Reporting - Nye rapporter til bl.a. Coach og Share modulerne.
 • CyberSource - Betalingsgateway som Docebo nu altså også integrerer med.

Dette var de væsentligste nyheder. Derudover er der dog også masser af andre små nye funktioner i version 6.9.

Klik her for at læse om alle nyhederne (pdf på engelsk).

Kontakt os, hvis du også ønsker at benytte verdens bedste corporate LMS..

Rene Vestergaard

Posted by Rene Vestergaard

Rene Vestergaard er indehaver og daglig leder i Vestergaard & Co. Han har beskæftiget sig med e-learning i en lang årrække og hjulpet mange store og små organisationer i hele Skandinavien med e-learning. Udover at rådgive om generel brug af e-learning, er Rene også Danmarks mest anvendte træner i Adobe Captivate ligesom han er ekspert i Articulate Storyline, Docebo Learning Management System og generel instructional design.

0 Comments: