Dansk flagDansk
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

Docebo LMS - ny gamification app

Docebo gamification

Docebo har lanceret en ny gamification app, som sammen med systemets sociale apps såsom blogs, forum og comments gør læringsoplevelsen meget større og hvor man interagerer med de andre brugere.

Hvad er gamification? Gamification vil sige, at man giver inddrager en form for spiloplevelse eller konkurrenceelement i træningen.

Eksempelvis kan du som administrator nu give brugerne 'badges' / awards for forskellige aktiviteter og læring. Brugerne ranglistes og konkurrerer om at få flest badges.

Via de sociale apps i løsningen, kan brugerne endvidere korrespondere og lave erfaringsudveksling. Samlet gør det læringsoplevelsen meget større blandt brugerne. Nu kan de meget mere end blot sidde for sig selv og tage et kursus.

Læs mere om Docebo gamification her eller se en videodemo af app'en her.

Rene Vestergaard

Posted by Rene Vestergaard

Rene Vestergaard er indehaver og daglig leder i Vestergaard & Co. Han har beskæftiget sig med e-learning i en lang årrække og hjulpet mange store og små organisationer i hele Skandinavien med e-learning. Udover at rådgive om generel brug af e-learning, er Rene også Danmarks mest anvendte træner i Adobe Captivate ligesom han er ekspert i Articulate Storyline, Docebo Learning Management System og generel instructional design.

0 Comments: