Dansk flagDansk
Dansk flagDansk Union jackEnglish Swedish flagSvenska
+45 98510030

Docebo ver. 6.7 lanceret

Her kan du læse mere om de mange nye funktioner i Docebo ver. 6.7:

Custom felter i kurser

Ny funktion
 
Du kan nu oprette custom felter, som vil give dig bedre mulighed for at kunne kategorisere dine kurser. Disse ekstra felter findes inde i widget'en "Kursus Info" og kan også integreres i "Kursus Kataloger".

Funktionen hjælper dig med at udarbejde mere komplette kataloger, hvorved det er lettere for brugerne at søge og finde det de leder efter i større kataloger.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få yderligere info denne funktion


Fil-download widget - nu med mapper

Ny funktion
 
Nu kan du oprette mapper til at organisere filer m.m.

 

 

 

 

 

 

 

 
Få yderligere info denne funktion

 

xAPI 1.0

Ny funktion

Docebo er nu fuldt kompatibel med xAPI 1.0 standarden, hvilket betyder, at du kan uploade kurser publiseret fra de mest anvendte forfatterværktøjer, såsom Articulate Storyline 2. Den nye xAPI (TinCan) standard giver nye rapporteringsmuligheder ift. SCORM standarden.


Få ydereligere info om denne funktion

 

Video forbedring

Ny funktion


Fra og med denne nye version 6.7 af Docebo leveres videoer nu ved hjælp af HLS streaming og kodning teknologi, som gør det muligt at levere videoer på en mere effektiv og sikker måde. Desuden understøtter HLS teknologien adaptiv opløsning - dvs. at videoen vises til brugeren i den bedste opløsning ift. device og tilgængelig båndbredde. 

Du kan nu tilføje undertekster til dine videoer. Bemærk, at undertekster skal være i VTT format.

Endelig er 'Bookmarking' nu også muligt i videoer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Få ydereligere info om denne funktion

 

Nye typer træningsmaterialer i klasseværelses- og webinarkurser

ILT klasseværelse App påkrævet

Nu kan du uploade nye typer af undervisningsmateriale i klassesværelses- eller webinarkurser. Det gælder videoer, HTML filer og slide-converter objekter.

 

Elucidat integration

Ny App 

Denne helt nye app giver mulighed for problemfri integration af forfatterværktøjet Elucidat med Docebo. Man kan bygge og køre kurser ved hjælp af Elucidat i Docebo LMS. Samtidig med dette samarbejde mellem Docebo og Elucidat, er Vestergaard & Co blevet valgt til skandinavisk forhandler for Elucidat. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på Elucidat.
 
Få ydereligere info om denne funktion

oAuth 2.0

Ny funktion - API and SSO App er krævet

Docebo versionen 6.7 kommer med en fuldt udbygget OAuth 2.0-server, som udvider funktionaliteter til rådighed i den gamle SSO App. Nu kan du nemt integrere dit Docebo med de mest moderne cloud-applikationer ved at udnytte vores RESTful API'er og OAuth2. Selvom du stadig kan bruge vores arv godkendelsesmetode, anbefaler vi, at du opdaterer dine kunder til OAuth2, da den gamle metode vil blive afskediget i fremtidige opdateringer.
 

 

 

 

 

 

 

 

Få yderligere info om denne funktion


Nye notifications

Ny funktion - Kræver Notification App


Nu kan du administrere følgende nye meddelelser:

Webinars: Denne meddelelse vil advare brugerne om: session forandringer, nye session kreationer, session sletninger og session påbegyndelse. Desuden har vi opdateret liste over alle de korte koder, du kan indsætte i disse meddelelser:

◾ [course_name]
◾ [course_link]
◾ [session_name]
◾ [session_dates]
◾ [calendar_attachment]
◾ [webinar_tool]
◾ [webinar_session_details]

Påmindelse af kursus: denne meddelelse vil minde brugerne om det valgte kursus (hvis kurset endnu ikke var afsluttet efter et bestemt tidspunkt siden indskrivning)
Blog: denne meddelelse vil advare brugerne om eventuelle nye svar og indlæg på bloggen.

Nu kan du finde flere short codes  relateret til ILT kursus notificationerne, f.eks det direkte link til kursussessioen, eller de nye Outlook tags til .ics filer, som kan vise "optaget" status på Outlook-kalender og sende advarsler før alle begivenheder.

 

 

Superbruger ekstraudstyr

Ny funktion - Kræver Power User App


Du kan nu lade superbrugere administrere brugerdefinerede kataloger ved at tildele dem til en eller flere bestemte kataloger.

Når du har tildelt et katalog til en superbruger han vil være i stand til at tilføje kurser og styre tilmeldinger.
 
Husk, at når du tildeler kurser til en superbruger kan du vælge at tildele dem en af følgende muligheder: tildele kun et udvalg af kurser, eller tildele alle de kurser i platformen (selv dem, der er oprettet i fremtiden).

Ydermere, kan du tillade superbrugere at se certifikater udstedt til deres tildelte brugere.

Få yderligere info om denne funktion

 

LDAP ekstraudstyr

Ny funktion - LDAP App og Extended Enterprise APP kræves - Kun tilgængelig for Enterprise Solution

Nu kan du tildele en bestemt LDAP-konfiguration til hvert domæne du har i din Extended Enterprise platform. Folk der har adgang til platformen fra forskellige webadresser vil være i stand til at autentificere deres legitimations oplysninger gennem forskellige LDAP-systemer.

 

Just in time SAML


Ny funktion - SAML App påkrævet - Kun tilgængelig for Enterprise Solution

Med denne indstilling kan du straks oprette en bruger, der endnu ikke er til stede i LMS database, men er til stede i SAML-databasen.

Operationen er helt usynlig for den endelige bruger, der forsøger at få adgang til LMS, men processen vil se sådan ud:
1. Brugeren vil forsøge at få adgang til LMS ved hjælp af hans egne ADFS legitimations oplysninger;
2. Systemet vil ikke finde brugeren i Docebo, men da alle de oplysninger til at oprette brugeren sendes med ADFS, vil systemet være i stand til at skabe brugeren straks og give ham adgang til LMS
3. Brugeren vil automatisk blive logget ind Docebo uden at skulle registrere eller vente på en aktiverings processen.

Du skal angive, hvilke felter du vil knytte fra SAML til Docebo og matche navnet på felterne i Docebo med navnet på felterne i SAML. Felterne navn og kategori vil automatisk blive oprettet.

 
Få yderligere info denne funktion

 

Zendesk integration

ny App

Den helt nye integration mellem Docebo og Zendesk skaber et vindue inde i LMS, hvor du kan styre billetsystem. Integrationen vil også tilføje linket til videnbasen bygget i Zendesk installation eller aktivere chatfunktionen inkorporeret i Zendesk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få yderligere info denne funktion

 

Optimizely integration

Ny App

Den helt nye integration mellem Docebo og Optimizely muliggør A / B test.

Få yderligere info på denne funktion

 

Rapporter ekstraudstyr


Ny funktion

Nu kan du tilføje et bruger-ID felt inde "brugernes kurser" og "brugernes Learning Object" rapporter. Den bruger-id feltet entydigt identificerer brugeren i systemet.


Abonnement politik ekstraudstyr

Ny funktion

Nu LMS administratoren kan kontrollere alle de oplysninger relateret til en bruger, selv de yderligere felter, før du bekræfter brugerens abonnement.

Blog ekstraudstyr


Ny funktion - Blog App påkrævet

I de tidligere versioner af Docebo, var brugerne omdirigeret til "User Personal Blog", hvis de ønskede at tilføje kommentarer til et kursus blogindlæg, men nu kan brugerne skrive deres kommentarer direkte ind.


Forum ekstraudstyr

Ny funktion

Forummet er blevet opdateret med en mere tiltalende og enklere udseende og i lighed med Facebook-tråd visning, hvor brugerne kan indsætte deres svar direkte på. Nu bliver det lettere at følge de enkelte diskussion og post-relaterede svar.

Desuden kan du ændre rækkefølgen indlæg, fra den ældste til den nyeste og omvendt.

Password Policy

Ny funktion

Vi har tilføjet en ny mulighed i fanen Adgangskoder, som styrker de sikkerhedsforanstaltninger, der relateret til password management. Ved at aktivere denne indstilling, tillader du systemet til at udføre en kontrol for at verificere, om adgangskoden er en typisk adgangskode eller et typisk engelsk ord, i så fald vil systemnet ikke acceptere adgangskoden.  

By activating this option, you allow the system to perform a check to verify if the password inserted is a common password or a common English word, and if so, the system will not accept the password.

 

Ny API

Vi har skabt et nyt sæt af API'er relateret til superbruger/ledelse. Dette nye mulighed vil gøre det lettere for dig at oprette og vedligeholde en PU liste i LMS.


Nu vil du være i stand til at:


Udføre bulk-handlinger, skabe og ajourføring superbrugere;
Slet superbrugere
 Tilladelser til at opdatere power brugere
• Tildel og fjern brugere som superbrugere
Liste power brugerprofiler via API.


Katalog ekstraudstyr

Du kan nu medtage tilpassede kataloger i den offentlige katalog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desuden er de nye kursuskatalog indstillinger blevet opdateret med en mere tiltalende og enklere udseende. Hvis du har aktiveret den udvidede virksomhed app, vil du også være i stand til at gøre det muligt for forskellige offentlige kataloger for hvert domæne, du bruger i dit LMS.

Klik her for yderligere information.


Venteliste ekstraudstyr

 I admin dashboard vil du finde en helt ny widget, som indeholder en liste over alle de kurser, der har brugere i venteliste;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan vælge at vise yderligere brugerkonti felter i brugernes venteliste.

En administrator kan tilføje en bruger fra en venteliste til en ILT / Webinar-session en foreløbig basis, og senere, godkende abonnement på sessionen mere definitivt.

 

Ekstraudstyr til ledelse

Ny funktion

Når du forsøger at deaktivere en bruger, der er indskrevet i en fremtidig ILT-session, vil systemet spørge dig, hvis ønsker at afmelde brugeren fra fremtidige sessions for at frigøre sædet.

Docebo har også en API, der kan håndtere denne proces.

White Label ekstraudstyr

Ny funktion - Kræver White Label App

Du kan nu medtage eksterne brugerdefinerede elementer i header og i sidefoden på dine LMS, der findes i andre hjemmesider.

Webinar kurser ekstraudstyr

Ny funktion

Det er nu muligt at vælge, når knappen "deltag" skal vises, før starten af webinar session.

 

 

 

 

Posted by Mette Nielsen

Key Account Manager / Training Specialist

0 Comments: